Referenties


Bent u op zoek naar referenties van andere gebruikers?
Hieronder vindt u enkele van onze actieve ADM-Concept gebruikers.

Logo Bavo saunabouw

Bavo saunabouw

Module voor de opvolging van de constructie en plaatsing van sauna's. Deze module biedt een uitgebreide planning en opvolging van het periodiek onderhoud van de verschillende installaties.

Logo Cares Assistance

Cares Assistance

Analyse en ontwikkeling van een backoffice-module en online portaal voor diverse verzekeringsproducten. Het platform biedt de mogelijkheid om polissen te beheren, inclusief betalingsverkeer, commissies en achterstanden.

Logo Travelnote

Travelnote

Opgericht door ADM-Concept. Totaaloplossing die het mogelijk maakt om alle aspecten rondom het boeken van reizen te beheren, zowel voor particulier als zakelijke, met koppeling naar diverse online boekingsplatformen.

Logo Roelants ramen

Roelants ramen

Module voor de constructie en plaatsing van aluminium ramen en deuren. Deze module omvat alle aspecten van de offertefase tot en met de nazorg, met een sterke focus op planning en integratie met Yuki.

Logo Kontrimo

Kontrimo

Module voor het beheer van stellingbouw, werfadministratie, vorderingsstaten en facturatiem inclusief een portaal voor onderaannemers en eindklanten. Koppeling met Exact Online beschikbaar.

Logo Farmad

Farmad

Managementfunctie en teamlead van meer dan 15 programmeurs en analisten voor de ontwikkeling en het onderhoud van 'Twin', een toepassing voor de apotheeksector.

Logo DAMC

DAMC

Beheersmodule voor coaching- en trainingssessies. De module maakt het mogelijk om offertes van dienstenpakketten samen te stellen en de volledige opvolging en planning van de consultants te beheren.

Logo Coconne

Coconne

Beheersprogramma voor het architectenbureau Coconne. Dit omvat tijdsregistratie, planning, projectopvolging en facturatie van de uitgevoerde prestaties, evenals een koppeling met Exact Online.

Logo Vanrobaeys panels

Vanrobaeys panels

Module voor de projectopvolging van platte daken en de verwijdering van asbest. Bevat een uitgebreide planningsmodule voor de verschillende teams en het beheer van de werven.

Logo Tentmoment

Tentmoment

Module voor het beheer van verhuur voor korte of lange duur. Deze module berekent automatisch de beschikbaarheid van het verhuurmateriaal en biedt functies voor offertes, plaatsbezoeken, facturatie, ...

Logo Peopleware

Peopleware

Uitvoering van diverse consultancyopdrachten voor klanten van Peopleware, evenals het geven van diepgaande trainingen in Delphi voor intern personeel en externe bedrijven.

Logo Hypotheekwereld

Hypotheekwereld

Software voor het beheer van kredieten binnen de groepering. Elk filiaal beschikt over een priv√©omgeving voor het beheer van hun kredieten, met automatische centralisatie van gegevens voor de hoofdzetel.

Logo Eurofinco

Eurofinco

Online platform voor het beheer van kredieten. De module biedt naast kredietbeheer ook integraties met externe partijen en een portaal voor eindklanten om hun documenten te beheren.

Logo C-Quel

C-Quel

Uitvoering van diverse analyse- en consultancyopdrachten voor klanten van C-Quel. Dit omvat o.a. het opmaken van analyses voor Struxura en de ontwikkeling van maatwerk in Delphi.

Logo Verhaege bouwonderneming

Verhaeghe bouwonderneming

Analyse en ontwikkeling van een Android mobiele toepassing, gekoppeld aan een online backoffice-module voor het registreren van werktijden en activiteiten. De module bevat tevens een integratie met Geodynamics.

Logo Vleminckx

Vleminckx

Ontwikkeling en analyse van een volledig platform voor het beheer van wegingen in recyclageparken, met digitale integratie van de weegbrug, facturatie, wettelijke vereisten en koppeling met Exact Online.

Logo WAVEDESK

Wavedesk

Opgericht door ADM-Concept. Het platform werd aanvankelijk ontwikkeld in samenwerking met Boven Yvo als maatwerk, waarna ADM-Concept gedurende drie jaar zorgde voor de commercialisatie en verdere uitbouw.

Honderden klanten vertrouwen op onze expertise en implementatie

Wilt u ook profiteren van onze ervaring en maatwerkoplossingen?
Neem vandaag nog contact op  en ontdek hoe we uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren.
Ons team van experts staat klaar om u te helpen met elke stap, van analyse tot implementatie en nazorg.
Klik hier om contact met ons op te nemen en de eerste stap naar succes te zetten!