Heulsestraat 14/2, 8860 Lendelede (Belgiƫ)
Over ADM-Concept

In dienst van Belgische bedrijven

Al meer dan 25 jaar staan wij ten dienste van de Belgische ondernemer met professionele software en advies.

Software ontwikkeling
Advies en consultancy

+0

Jaar ervaring

+0

Projecten

+0

Actieve gebruikers

Historiek

ADM-Concept is al meer dan 25 jaar actief in de softwarebranche.

Het verhaal van ADM-Concept is begonnen met de vraag van een huisarts om een softwareprogramma te maken om zijn praktijk gemakkelijker te kunnen beheren. Dit programma werd gemaakt in een periode van ongeveer 6 maand waarna de beslissing is genomen om dit te commercialiseren.

Na de commercialisatie zijn we ons gaan richten op consultancy activiteiten voor grotere bedrijven waaronder DaimlerChrysler, Omega Pharma, Farmad, Peopleware, ... dit steeds gecombineerd met maatwerk projecten voor andere klanten.

In 2018 werd beslist om alle consultancy activiteiten te stoppen en de focus volledig te plaatsen op advies en maatwerk projecten voor Belgische bedrijven. Ondertussen hebben we al een groot aantal bedrijven in Vlaanderen die rekenen op onze software voor hun dagelijkse werking en dit in diverse sectoren waaronder architectuur, verhuring, verzekeringen, kredieten, constructie, ...

WAVEDESK

Iedere klant heeft specifieke vragen, vaak zijn deze vragen ook bruikbaar voor andere implementaties. Daarnaast komt ook vaak de vraag tot een standaardoplossing. Om te maken dat gedane ontwikkelingen gemakkelijk opnieuw kunnen gebruikt worden werd WAVEDESK ontworpen.

WAVEDESK is een modulair platform en bevat vele functionaliteiten van een volledig ERP-systeem waaronder CRM, facturatie, projectopvolging, ... Daarnaast bevat het platform een groot aantal integraties met externe partijen zoals boekhoudingen, digitaal ondertekenen van documenten, ... en dit volledig in een SaaS-model gehost op onze eigen servers.

Door de modulaire opbouw kunnen bepaalde functionaliteiten van het platform gemakkelijk worden gebruikt in specifieke maatwerk projecten. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het platform in zijn standaardvorm te gebruiken via een maandelijkse abonnementsformule.

Toekomst

Naar de toekomst toe is het onze bedoeling om steeds mee te zijn met de laatste evoluties in de technologie en deze kennis te hanteren als middel om efficiƫnte toepassingen te ontwikkelen voor Belgische bedrijven zodat deze performanter en doeltreffender kunnen werken. Dit steeds met een persoonlijke aanpak.

Heeft u interesse?

Raadpleeg het gedetailleerde overzicht van onze diensten of neem vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek zonder verplichtingen. Mogelijks is dit de start van een mooie samenwerking waarbij we elkaar kunnen helpen om nog beter te ondernemen!

Contacteer ons voor onze diensten en producten