Heulsestraat 14/2, 8860 Lendelede (België)

Maatwerk software
voor uw bedrijf

Ontdek ons aanbod van maatwerk software, en bekom oplossingen die 100% geschikt zijn voor uw manier van werken en uw bedrijfscultuur.

Maatwerk software

Software behoort naadloos aan te sluiten op jouw bedrijfsprocessen in plaats van dat jouw processen moeten worden aangepast aan de beschikbare software. Is dat niet het geval?
Dan vertaalt dit zich onder andere in beperkingen, inefficiëntie en problemen met schaalbaarheid.

ADM-Concept helpt je graag met maatwerk software die perfect aansluit. Zo kun je jouw bedrijfsprocessen optimaal inrichten, behaal je maximale efficiëntie en ben je klaar om door te groeien in de toekomst!

Werkwijze

De ideale aanpak?
Dat kan verschillen per project en opdrachtgever. Op basis van jouw wensen kijken we naar de meest effectieve werkwijze. Zo zitten we nooit vast aan een logge, inefficiënte manier van werken.

Vaak werken we met een 'Agile' aanpak in de vorm van sprints. Deze werkwijze is doeltreffend, goed te overzien en geeft tussentijds voldoende ruimte voor controles en bijsturing, als het project daar om vraagt.

Binnen ADM-Concept is er niet een gestandaardiseerde werkwijze voor maatwerk software.
Per project wordt samen met de opdrachtgever bepaald wat de beste aanpak voor het betreffende project is. Dit is onder andere afhankelijk van zaken als:

Hoe duidelijk zijn de requirements bij aanvang
Hoe waarschijnlijk is het dat de requirements tijdens het project worden bijgesteld?
Is het een lang of kortlopend project?
Zijn er afhankelijkheden van derden?

Dit zorgt per project altijd weer voor een unieke manier van werken. En zo selecteren we de methode die het best bij de situatie aansluit.

In de kern komt dat erop neer dat we werken aan oplossingen die op dit moment de grootste meerwaarde kunnen leveren aan de opdrachtgever en de eindgebruikers.
Dat we snel kunnen mee-veranderen als dat noodzakelijk is en niet halsstarrig een projectplan volgen dat ‘lang geleden’ is opgesteld toen de wereld er nog anders uitzag. Door te werken met vaste overleg- en contactmomenten wordt gezamenlijk de back log aan werkzaamheden beheerd en bewaakt voor het maatwerk project.

Agile

Sprints

Binnen deze agile aanpak werken wij doorgaans met ‘sprints’ van 2 weken. We kiezen voor sprints van 2 weken om zo zeer snel resultaten zichtbaar te maken en we daarbij snel feedback vanuit alle stakeholders kunnen ontvangen. Deze feedback wordt vaak opgehaald tijdens de sprintreview die aan het eind van een sprint gepland staat. Hierin zal doormiddel van een demonstratie getoond worden wat er de afgelopen sprint gerealiseerd is.

Refinements

Tijdens de sprint worden de requirements voor de volgende sprint(s) uitgewerkt tijdens refinementsessies. Hierbij is een bijdrage vanuit de opdrachtgever wenselijk om als domeindeskundige voor de requirements op te treden. We stellen hierbij dus niet een allesomvattend functioneel ontwerp op bij de start van het project, maar werken de requirements gedurende het project verder uit.

Sprintreview

Het einde van de sprint sluiten we af met een sprintreview. Deze zal bestaan uit een demonstratie waarin we bekijken wat er de afgelopen sprint gerealiseerd is en wat niet. Dit is ook het moment om feedback te verzamelen en op basis hiervan eventueel het plan voor de volgende sprint bij te stellen.

Releases

Het opleveren van werkende software is de beste indicatie van voortgang. Daarom leveren we bij voorkeur elke sprint een nieuwe versie van de werkende software op.

Opdrachtgever centraal

Laagdrempelige voorwaarden

ADM-Concept weet hoe complex softwareoplossingen kunnen zijn en hoe lastig het is om de eerste stap te zetten. Daarom hebben we onze voorwaarden zo laagdrempelig mogelijk gemaakt, want die eerste stap is allesbepalend voor het halen van je doelstellingen.

Uurtarief

Onze kracht is dat de motivatie, gedrevenheid en de kennis van ons talent zich laat belonen met de mooie softwareoplossingen die steeds weer weten te bouwen. We zijn trots op ons werk en dat is wat ons bindt en ons in staat stelt om tegen een sympathiek tarief software te ontwikkelen voor iedere ondernemer.
ADM-Concept brengt softwareontwikkeling weer terug naar de basis. Software is leuk en daar moet iedereen voordeel van kunnen ondervinden.

Flexibele samenwerking

Niets is zo onvoorspelbaar als de wereld van vandaag. De behoefte aan ontwikkelcapaciteit kan per maand variëren. Langdurige bindende overeenkomsten zijn daarin niet handig, alsook het vastzitten aan een vast ontwikkelteam. De behoefte van de klant is onze flexibiliteit. ADM-Concept schakelt op en af al naar gelang de behoefte van het project zich ontwikkelt.

IP bij de opdrachtgever

Goede ideeën en unieke oplossingen horen thuis bij de geestelijke vader. Daarom zorgen wij ervoor dat het IP altijd bij onze opdrachtgever ligt. Wij weten hoe belangrijk het is om bij innovaties alle touwtjes zelf in handen te hebben en te zorgen dat geen kennis verloren gaat. Niet voor ons maar zeker niet voor jou.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Vind je het zelf lastig om in te schatten of bijvoorbeeld de programmeertaal nog voldoet aan de wensen?
Of ben je benieuwd wat de beste optie is? Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen.
Schaalbaar en flexibel
Schaalbaar en flexibel maatwerk

Klein beginnen. Groot groeien.
Op- of afschalen?
Doen we.

Doelgericht
Doelgerichte maatwerk implemenatie

Nieuwbouw, moderniseren of doorontwikkeling. Altijd met een helder doel.

In jouw eigendom
Maatwerk in jouw eigendom

De software is volledig van jou.
Geen gedoe of discussies.
Wat we ontwikkelen is uw eigendom.

Hoog kennisniveau
Hoog kennisniveau

En dat houden we zo.
Door constante bijscholing maken we dat we mee zijn met de evoluties.