Heulsestraat 14/2, 8860 Lendelede (België)

Professionele
analyse & advies

Nood aan analyse & advies voor de implementatie van software? ADM-Concept kan u hierbij begeleiden.
U kan rekenen op correct advies door de jarenlange ervaring in diverse sectoren.

Analyse & advies voor uw software

Waarom softwarepakket selectie door ADM-Concept?

Bespaar tijd en geld
Duidelijk advies
Stuurinformatie

Op doordachte wijze analyseren we het software selectieproces. Hierdoor bespaar je tijd, geld en waarschijnlijk veel zorgen.
Ook brengen wij voor jou in kaart welk softwarepakket het beste aansluit op jouw processen, eisen en wensen en formuleren het correcte advies.

Werkwijze

Wil je aan de slag met nieuwe bedrijfssoftware? Dan kun je maar één keer de juiste keus maken.
Door op doordachte wijze het software selectieproces te doorlopen bespaar je tijd, geld en waarschijnlijk veel zorgen.
ADM-Concept kent de klappen van de zweep.
Daarom zetten wij onze ervaring en kennis graag voor jou in, zodat jij de juiste pakketselectie maakt.
Lees hieronder welke stappen ondernomen worden, wanneer je ADM-concept inschakelt om de softwarepakket selectie voor jou te begeleiden:

1
Analyse van jouw bedrijfsactiviteiten
Als start inventariseren wij wat jouw bedrijfsactiviteiten zijn en inhouden aan de hand van een interview. Tijds dit interview spreken we ook met verschillende kerngebruikers over welke handelingen, documenten en of systemen er gebruikt worden.
2
Beschrijven van jouw huidige bedrijfsprocessen
Per (hoofd)activiteit wordt er een processchema opgesteld aan de hand van de verkregen informatie uit de inventarisatie. Vervolgens richten wij ons op het proces per processtap in combinatie met de input/output. Hierbij worden de schema’s opgesteld via de flowchart methode.
3
Inventariseren van de eisen en wensen
In deze stap inventariseren we samen met jou en / of jouw medewerkers welke eisen en wensen er zijn ten aanzien van het nieuwe softwarepakket. Deze inventarisatie gaat in op de huidige en gewenste situatie en dient als input voor de volgende stap.
4
Opstellen lijst met mogelijke softwarepakketten
Op basis van jouw branche en bedrijfsactiviteiten wordt een longlist opgesteld van mogelijke softwarepakketten. Deze moeten uiteraard aansluiten bij jouw organisatie. Vervolgens wordt op basis van de vastgestelde eisen en wensen een concrete selectie (shortlist) gemaakt van potentieel geschikte softwarepakketten.
5
Demonstraties softwarepakketten
Hier nemen we contact op met de leveranciers om een demonstratie in te plannen. Voorafgaand aan de demonstraties wordt een lijst gemaakt met onderwerpen die behandeld moeten worden. Na iedere demonstratie wordt er een korte evaluatie opgesteld. Deze evaluatie dient als input voor het advies.
6
Advies pakketkeuze
In de laatste stap van de pakketselectie wordt alle voorgaande informatie gebundeld en uitgewerkt naar een advies. In het advies wordt beschreven welk softwarepakket het beste aansluit op jouw processen, eisen en wensen.
7
Implementatie/begeleiding
Nadat jij een keuze hebt gemaakt voor een bepaald softwarepakket vindt de implementatie plaats. Hierbij richten wij ons op het begeleiden van jouw organisatie bij de inrichting en conversie (bestaande gegevens meenemen naar het nieuwe softwarepakket) van het nieuwe softwarepakket.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zoekt u nieuwe bedrijfssoftware en wenst u zeker de juiste keuze te maken of ziet u het bos niet door de bomen door het aanbod?
Contacteer ons om vrijblijvend de mogelijkheden voor begeleiding & advies door te nemen.